Oud Hollands Hoedje Wip

Aantal:

19,95

1 dag 

excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Oud Hollands Hoedje Wip
>
  • Oud Hollands Hoedje Wip
  • Oud Hollands Hoedje Wip
  • Oud Hollands Hoedje Wip
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Oud Hollands Hoedje Wip

Bij het organiseren van een spelletjesmiddag zal niet iedereen dit spel kennen maar uiteindelijk wel voor groot vermaak. Dit spel is vooral bekend onder de volwassenen.

Het plankje functioneert als wip en via deze moet de speler proberen de shuttle in een hole te slaan. Het spel wordt gespeeld met 6 shuttles en kan met een onbeperkt aantal spelers gespeeld worden. Nadat elke speler de 6 shuttles gewipt heeft, worden de punten bij elkaar opgeteld. Degene met de meeste punten wint. Een leuk spel voor in een spellenparcours ook is het een spel dat makkelijk te spelen is.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen