Oud Hollands Haakse Sjoelbak

Aantal:

19,95

1 dag 

excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Oud Hollands Haakse Sjoelbak
>
  • Oud Hollands Haakse Sjoelbak
  • Oud Hollands Haakse Sjoelbak
  • Oud Hollands Haakse Sjoelbak
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Oud Hollands Haakse Sjoelbak

Bij een echt goed feest kan een oud Holland Haakse Sjoelbak natuurlijk niet ontbreken! Het zorgt voor de leukste gezelligheid en te gekke wedstrijden tegen je vrienden of collega’s. Heb je geen sjoelbak in huis? Geen probleem bij Gaaf! verhuur kun je altijd een sjoelbak huren voor jouw gelegenheid. Verder is dit geen gewone sjoelbak maar zit er een hoek in! Dit vraagt om extra concentratie om te kunnen winnen. Je moet dus heel goed mikken en genoeg vaart maken zodat die in de gaten terecht komt. Kan je ook niet wachten?

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen