Oud Hollands Gatenkaas Spel

Aantal:

19,95

1 dag 

excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Oud Hollands Gatenkaas Spel
>
  • Oud Hollands Gatenkaas Spel
  • Oud Hollands Gatenkaas Spel
  • Oud Hollands Gatenkaas Spel
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Oud Hollands Gatenkaas Spel

Ben je opzoek naar het huren van de leukste gezelschapspellen? Dan mag het Oud Hollands Gatenkaas Spel natuurlijk niet ontbreken. Weet je niet meer wat het is?

Het is een spel dat bestaat uit een rechtopstaand bord met gaten erin. Een ring glijdt langs dit bord en kun je besturen met de twee touwtjes die aan de ring bevestigd zijn. Je plaatst een knikker in de ring en trekt deze langzaam omhoog, waarbij je onderaan begint. Zorg dat je de gaten in de gatenkaas vermijdt, anders valt de knikker in een gat en moet je opnieuw beginnen. Hoe hoger je komt, hoe meer punten je krijgt. Daag je vrienden uit! Wie van je vrienden komt er aan het einde zonder dat de knikker in het gat valt? 

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen