Zeskamp Bloklopen (set van 2)

Aantal:

19,95

1 dag 

excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Zeskamp Bloklopen (set van 2)
>
  • Zeskamp Bloklopen (set van 2)
<

Omschrijving

Zeskamp Bloklopen (2sets) 

De race kan beginnen! Bloklopen is een oud-hollandse traditie, zet je beste voetje voor en voorkom dat je voor het blok word gezet. Daag je vrienden en familie uit om een wedstrijd tegen jou te doen! Wie het sneltste aan de overkant is heeft gewonnen! Het is ook super leuk om een parcour te lopen met de blokken. Huur dit gave spel nu bij Gaaf! verhuur. 

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Een beoordeling toevoegen