Blikgooien

Aantal:

9,95

1 dag 

excl. BTW

12,04

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Blikgooien
>
  • Blikgooien
  • Blikgooien
  • Blikgooien
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Oud Hollands Blikgooien 

Organiseer je een spelletjesdag of een buurtfeest? Met blikgooien wilt iedereen wel meedoen én ze hoeven nu niet meer te wachten totdat er weer kermis in de buurt is. Verder is het ook een stuk goedkoper dan elke keer een ronde op de kermis. Je kunt zelf de prijzen inkopen en een beloning geven aan degene die de meeste blikken in één worp omwerpt. Hierdoor verbind je gelijk een competitie dat tot extra motivatie zorgt bij de kinderen. Het spel bestaat uit 10 blikken en 3 zakken.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 

 

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

1,45

excl. BTW

1,75

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen