Oud Hollands Bierpul Schuiven

Aantal:

19,95

1 dag 

excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Oud Hollands Bierpul Schuiven
>
  • Oud Hollands Bierpul Schuiven
  • Oud Hollands Bierpul Schuiven
  • Oud Hollands Bierpul Schuiven
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Oud Hollands Bierpul Schuiven 

Organiseer je een team uitje of een dagje uit met de mannen? Dan is het huren van een oud Hollands bierpul een echte aanrader. Vooral op een feest waarbij bier wordt gedronken is het dan letterlijk “bierpul schuiven”. De bedoeling is dat je de bierpullen zover mogelijk de baan op schuift zonder dat deze omvallen. Het lijkt makkelijk maar naarmate er steeds meer biertjes worden gedronken neemt ook de moeilijkheid van het spel toe.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen