Opblaasbare Sneeuwpop

Aantal:

20,66

1 dag 

excl. BTW

25,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Opblaasbare Sneeuwpop
>
  • Opblaasbare Sneeuwpop
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
0,5 x 0,5 x 2,0 m
Hoogte
2,0 m
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 680watt (230V)
Op-/ afbouw advies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen

Omschrijving

Opblaasbare Sneeuwpop 2m

Deze blikvanger staat er altijd goed bij. Heb je een Winterse feestje of één van onze schaatsbanen ingezet? Dan is onze sneeuwpop compleet met sjaal en top-hoed ene gezellige begeleider!

Onze blikvangers worden dankzij hun eigen elektrische pomp opgeblazen en blijven zo de hele dag paraat staan.

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel waterballast reserveren. Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

 

Een beoordeling toevoegen