Opblaasbare Sarah

Aantal:

33,06

1 dag 

excl. BTW

40,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Opblaasbare Sarah
>
  • Opblaasbare Sarah
<

Producteigenschappen

Hoogte
3,5 m
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 680watt (230v)
Gewicht Gewicht
10 kg
Transport advies
Personenwagen
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
10 min
Op- en afbouw aantal personen
1

Omschrijving

Opblaasbare Sarah

Het behalen van de leeftijd 50 vraagt om een gezellig feest! Het vieren met familie en vrienden maar niet te vergeten ook de buurt mag toch mee genieten dat je een schitterende leeftijd hebt gereikt?! Huur de leukste opblaasbare Sarah om het goed te vieren. Ook is gelijk duidelijk waar het feest wordt gehouden. Naast het zelf huren van deze opblaasbare Sarah kun je ook je vriendin, moeder of vrouw verrassen met dit leuke idee. De pop is maar liefst 3,5 meter hoog, dus je kunt haar al van heinde en verre zien staan. De Sarah is gemakkelijk op te blazen met een elektrische ventilator. Als je vragen hebt over één van onze spellen, luchtkussens, versnaperingen of de feestelijke accessoires die wij in ons bezit hebben, dan horen wij het graag!

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

39,95

1 dag

excl. BTW

48,34

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen