Opblaasbare Jubileumbord

Aantal:

29,95

1 dag 

excl. BTW

36,24

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Opblaasbare Jubileumbord
>
  • Opblaasbare Jubileumbord
<

Producteigenschappen

Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 680watt (230v)
Hoogte
3,8 m
Gewicht Gewicht
10 kg

Omschrijving

Opblaasbare Jubileumbord 3,5m 

Binnenkort een jubileum te vieren? Geef je een groot feest en wil je dat alle gasten in één oogopslag weten waar ze moeten zijn? Huur dan dit opblaasbare jublileumbord bij Gaaf! verhuur Dit leuke opblaasbare jubileumbord is beschikbaar voor verschillende leeftijden. Het bord is 3,5 meter en dus zowel op een grotere locatie als in een tuin te plaatsen. Het bord is zeer makkelijk zelf neer te zetten. Het geleverde pakket bestaat uit het object, een blower en vier grondpennen. Naast het jubilieumbord verzorgen wij ook andere feestbenodigdheden zoals een partytent, springkussen of statafels. Neem contact op met ons over de mogelijkheden.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

39,95

excl. BTW

48,34

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen