Nerf Blasters Battle

Aantal:

149,90

van 

excl. BTW

119,95

1 dag 

excl. BTW

145,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Nerf Blasters Battle discountoverlay
>
  • Nerf Blasters Battle
<

Omschrijving

Nerf Blasters Set

Onze NERF blasters set is uitgerust voor twee teams van 5! Elk team krijgt vier Dirupters pistolen, 5 schoten die je voor kan laden en zo snel als je kan laden ook kan vuren! Daarnaast krijgen elk team ook nog een Nerf Retaliator! Dit is een geweer compleet die je vanaf de schouder kan richten en net zo snel kan schieten als de Pistolen.

De set is geschikt voor 5 tegen 5, maar je kan zelf leuke spel regels verzinnen. Aanvallers tegen verdedigers, Bescherm de V.i.p en nog veel meer. Ook zit er in deze set opblaasbare opstakesl. Zo maak je van elke locatie snel een dynamische slagveld voor JOU NERF BATTLES!

Het pakket bestaat uit:

  • 8 Distrupter Blasters
  • 2 Retaliator Blasters
  • 10 veiligheids brillen
  • Vooraad Nerf Pijlen
  • Een set opblaasbare opstakels!

 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

1,45

excl. BTW

1,75

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen