Motion VR Seat Racen Pro

Aantal:

1.049,95

1 dag 

excl. BTW

1.270,44

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Motion VR Seat Racen Pro
>
  • Motion VR Seat Racen Pro
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
3,0 x 3,0 x 2,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Dit product word voor u op en afgebouwd
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 3500watt
Transportmaat Transportmaat
Inclusief Transport
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Dit product

Omschrijving

Full Motion VR Racing Seat Pro | Hydraulische VR-racestoel Simmulator | Motorsport Simulation Pro

Echt racegevoel met onze Full Motion VR Racing Seat Pro. Met de Full Motion Racing Seat Pro ervaart u een bijna echte rijervaring met professionele VR-technologie en een hydraulische stoel.Voorzien van een Profi Virtual Reality-bril en krachtige gaming-pc, ervaart de deelnemer een 5D Motorsport-ervaring in een klasse apart. Kijkers kunnen alles op de LED-tv volgen en aanmoedigen. Als je met iets minder budget van Full Motion VR Racing wilt genieten, huur dan onze Full Motion VR Racing Seat met PS4 VR.

Groot uitpakken? Ook dat kan bij Gaaf verhuur! In combinatie met onze vele opblaasbare spellen en attracties verhuren we ook diverse draaimolens, zweefmolens en overige kermisactiviteiten!

Of je nu een eyecatcher op locatie wilt hebben of je eigen kermislocatie wil creeren voor een of meerdere dagen, wij denken graag met je mee! Laat bezoekers naast de nostalgische molens dan ook vooral genieten bij onze rodeosimulatoren, waterballen, bungeetrampoline en onze 9meter hoge klimrots waar je niet alleen op kan klimmen op verschillende routes maar ook zelfstandig kan abseilen!

Bij plaatsing van deze activiteiten is het veelal noodzakelijk dat wij deze attracties direct aan op op de openbare weg, bereikbaar met vrachtwagen of bestelauto kunnen bereiken. Daarbij is een egale en verharde ondergrond noodzakelijk evenals een stroomaansluiting.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Extra Productopties

1,45

1 dag

excl. BTW

1,75

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen