Mini Tennisnet 6,10m

Aantal:

24,95

1 dag 

excl. BTW

30,19

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Mini Tennisnet 6,10m
>
  • Mini Tennisnet 6,10m
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
-
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
-
Stroombehoefte Stroombehoefte
-
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
-

Omschrijving

Mini tennisnet 6,10m

Dit mini tennisnet is lekker klein om te plaatsen en staat zeer snel op. Het net is 6.10 meter en uitstekend om 1 op 1 of in teams tegen elkaar te spelen. Het net is los te huur maar ook zeer leuk in combinatie met meerdere spellen tijdens een sportdag bijvoorbeeld! Het is natuurlijk super leuk om een keer lekker een potje tennis te spelen.Veel oefenen met deze leuke tennisnet en dan kom je er misschien wel. Een potje tennis voor de lol mag natuurlijk ook. Zet het net op, pak de rackets en de ballen en spelen maar. Heb je nou wel de rackets maar nog geen net? Geen zorgen dit kan je bij Gaaf! verhuur huren.

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

119,95

1 dag

excl. BTW

145,14

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen