Mini Melts Ijsjes

Aantal:
39,95

excl. BTW

48,34

incl. BTW

Huurmandje
Mini Melts Ijsjes
>
  • Mini Melts Ijsjes
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
20 porties

Omschrijving

Mini Melts Ijsjes, per 20 stuks.

Mini melts ijsjes zijn een sensatie! Ze bestaan namelijk uit allemaal kleine balletjes elk bomvol met smaak. De ijsjes zijn daarom niet alleen heerlijk maar ook een unieke beleving. Natuurlijk hebben we alle smaken die je zou verwachten Chocolade, Vanille, Aardbei maar ook Cookies & Cream, Bubble Gum en Banana Split! Ook de Lactosevrije varianten Lemon & Lime Sorbet en Mango Sorbet zijn heerlijk. Onze minimelts komen voorverpakt in bekertjes met een handig lepeltje in de deksel! Zo kunnen de kids gelijk geniet van een ijskoude snack!

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen