Maïsveld Doolhof

Aantal:

149,95

1 dag 

excl. BTW

181,44

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Maïsveld Doolhof
>
  • Maïsveld Doolhof
  • Maïsveld Doolhof
  • Maïsveld Doolhof
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
12,0 x 10,0 x 3,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
10
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren op/afbouw af te nemen
Stroombehoefte Stroombehoefte
2x1100watt
Transportmaat Transportmaat
2x2x1,5
Gewicht Gewicht
150kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezich)

Omschrijving

Maïsveld Doolhof

Een maïs doolhof is een echte gezinsactiviteit of gezellig om met vrienden te doen. De uitdaging is om zo snel mogelijk naar het juiste punt te lopen zonder te verdwalen. Klinkt logisch, maar een stuk lastiger als je niet weet hoe je er naar toe moet lopen. Het vergt veel inspanning, snelheid, inschattingsvermogen en je geheugen wordt nu goed getest. Voorkom dat je drie keer terugkomt op hetzelfde punt. Ook dat is een hele opgave, want alles lijkt op elkaar. Een maïsdoolhof is geschikt voor jong en oud die er een gezellig dagje samen op uit willen. Het opgeblaasbare doolhof heeft een mais thema en doet denken aan het grote platteland waarvan je geen idee hebt welke kant je op zou moeten om de eindbestemming te kunnen bereiken. Opblaasbare doolhoven zijn ideaal om de kleine kinderen te vermaken tijdens een feestje of evenement.

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

7,95

1 dag

excl. BTW

9,62

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

79,95

excl. BTW

96,74

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen