Loper Oranje per 5m2

Aantal:

29,95

1 dag 

excl. BTW

36,24

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Loper Oranje per 5m2
>
  • Loper Oranje per 5m2
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
5,0 x 1,0 x 1,0m
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Transportmaat Transportmaat
50x50x100cm
Gewicht Gewicht
5kg

Omschrijving

Loper Oranje per 5m2

Onze lopers zijn 1 meter breed, en worden per 5m strekkende geleverd. Het is ook mogelijk om 2 meter brede lopers te regelen. Bestel er dan tweemaal zo veel als de lengte die u nodig heeft en geef dit aan in de opmerkingen.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoelen en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag van vergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen