Limonade Tap

Aantal:

9,50

1 dag 

excl. BTW

11,50

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Limonade Tap
>
  • Limonade Tap
  • Limonade Tap
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
8L
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Limonade Tap 8 Liter, op stel.

Een leuke toevoeging op de buffet tafel bij elk (kinder) feest. De Limonade tap heeft ruimte voor 8 liter drinken. Heerlijk of heel nuchter gevuld met ijs, citroen en mint!

Wij leveren het glaswerk uiteraard blinkend schoon bij je af zodat deze direct op tafel of buffet kan worden gepresenteerd. Voor het retourneren hoef je de glazen enkel even leeg te kiepen en in het bijgeleverde krat terug te plaatsen. Wij doen de afwas voor je, dus dat is een zorg minder! 

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren.

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen!

Een beoordeling toevoegen