Dit zijn de leukste XXL spellen voor buiten

vrijdag 7 oktober 2022

XXL spellen

Staat er binnenkort een bedrijfsfeest, buurtfeest of familiedag op de planning en ben jij nog op zoek naar een leuke en sportieve activiteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In dit blogartikel delen wij de leukste XXL spellen voor buiten.

Zeskamp

Zeskamp, wie kent het niet? Je hebt het vast wel eens gedaan op de basisschool, tijdens een sportdag of als teambuilding activiteit. Het is een sportief XXL spel voor buiten waarbij teams tegen elkaar strijden in zes verschillende onderdelen. Het leuke van een zeskamp is dat de onderdelen niet vast staan. Je kunt van alles verzinnen, wat dacht je van:

  •  Het afleggen van een stormbaan of parcours
  •  Het spelen van XXL Jenga
  •  Touwtrekken
  •  Beachvolleybal
  •  Glijden van een buikschuifbaan

XXL Twister

Twister XXL is een spel waar iedereen letterlijk ondersteboven van staat. Het concept? De speler die het langst op zijn handen en voeten blijft staan, wint het spel. De lenigheid en het doorzettingsvermogen van de deelnemers worden goed op de proef gesteld tijdens dit XXL spel, elke ronde wordt het namelijk lastiger om te blijven staan. Op Twister XXL kunnen maar liefst 8 deelnemers tegelijkertijd spelen.

Levend Tafelvoetbal

Altijd al in een miniatuurversie van een voetbalstadion willen staan? Dat kan tijdens levend tafelvoetbal! Er kunnen 10 personen tegelijkertijd deelnemen aan dit XXL spel voor buiten, je speelt namelijk 5 tegen 5. Alle spelers zitten aan een linie vast – net zoals bij het traditionele tafelvoetbal – waardoor je geen lange afstanden hoeft te rennen. Iedereen wordt al snel fanatiek, waardoor het één groot spektakel is. Het levend tafelvoetbalspel is 14 meter lang en 8 meter breed. Je kunt het gemakkelijk opblazen met een elektrische ventilator.

Ludo XXL

Ludo XXL – ook wel bekend als ‘mens erger je niet’ is zeer geschikt om te spelen met deelnemers die minder sportief of minder goed ter been zijn. Het doel van het spel is om zo snel mogelijk alle 4 de eigen pionnen te verplaatsen naar het veilige eindveld. Degene die dit het eerst voor elkaar krijgt, wint. Aan dit XXL spel voor buiten kunnen 4 personen tegelijkertijd deelnemen.

XXL spellen huren?

Je kunt bij ons terecht voor het huren van XXL spellen voor buiten. Van levend tafelvoetbal, tot het huren van een glijbaan of een springkussen voor jouw zeskamp. Het is allemaal mogelijk! Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op, wij helpen je graag verder.

Terug naar het nieuwsoverzicht