LED PAR 56 4-Bar

Aantal:

29,95

1 dag 

excl. BTW

36,24

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
LED PAR 56 4-Bar
>
  • LED PAR 56 4-Bar
<

Omschrijving

LED Par 56 4bar 

Organiseer je een evenement of feest waarbij gebruik gemaakt wordt van een partytent? Dan is goede verlichting en muziek essentieel om een gezellige warme sfeer te kunnen creëren. Gaaf! verhuur bied naast springkussen ook andere artikelen zoals verlichting aan om een feest helemaal compleet te maken. Led Par 56 4bar zorgt ervoor dat het feest goed wordt verlicht met sfeerverlichting. Mis je naast goede verlichting nog andere partybenodigdheden? Gaaf! verhuur verhuurt alles wat je nodig hebt bij het organiseren van een goed en geslaagd feest of evenement. Heb je vragen over dit artikel of advies nodig? Neem gerust contact op met ons!  

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

 

Een beoordeling toevoegen