Lasergame / Archery Tag Obstakels

Aantal:

99,95

1 dag 

excl. BTW

120,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Lasergame / Archery Tag Obstakels
>
  • Lasergame / Archery Tag Obstakels
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
5 v 5*
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 200w (230v)
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Lasergame / Archery Tag Obstakels

Ga je binnenkort Laser Gamen? Om het wat spannender te maken zijn onze obstakels echt een hit! Tover bijna elke omgeving om tot volledige laser-game arena! Genoeg objecten om achter te schuilen en je vijanden te besluipen. Het is een mix van trefbal, boogschieten en paintball. dit toffe spel zorgt voor een spelbeleving die u niet wilt missen. Het gaat in dit spel voornamelijk om een goede strategie. Daarbij speelt het maken van snelle keuzes om de tegenstander zo snel mogelijk uit te schakelen. Wil jij dus een leuk maar ook strategies spel met je familie of vrienden spelen? Dan kan je dit nu huren bij Gaaf! verhuur. 

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 

Extra Productopties

59,95

excl. BTW

72,54

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen