Lightfight Lasergame AntiCheat

Aantal:

49,95

1 dag 

excl. BTW

60,44

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Lightfight Lasergame AntiCheat
>
  • Lightfight Lasergame AntiCheat
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
0.,5 x 0.,5 x 0.,5 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
5 v. 5*
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
U dient zelf batterijen te leveren en te plaatsen in de toestelen.
Stroombehoefte Stroombehoefte
40x AA 6x AAA
Transportmaat Transportmaat
0.,5 x 0.,5 x 0.,5 m
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
U kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Lightfight Lasergame AntiCheat

Tikkertje spelen? Nee Lasergamen! Met deze set kunt je eindeloos plezier hebben.

Deze uitvoering is uitgerust met een anticheat module. Dat betekend dat spelers niet langer hun 'levens' kunnen resetten of hun wapen opnieuw activeren zonder hulp van het wapen van de tegenstander. De tegenstander moet zijn wapen richten en op de "unlock" knop drukken zodat de andere spelers weer verder kunnen.

De perfecte editie voor als je mischien niet iets 'te' competieve spelers hebt.

In deze set zitten 5 groene, 5 rode pistolen. Deze kan je instellen op groep (d.m.v. kleur) en hebben verschillende standen. Snel vuur, granaat etc. We hebben ook 2 "flags" deze kan je op kleding of op locatie gebruiken voor verschillende spellen.

Wij leveren het materiaal ZONDER batterijen. Omdat onze light fight set zo populair is blijft het lastig voor ons om tussen de verhuring door de batterijen bij te houden. Dus hebben wij besloten om ze voortaan 'zonder' batterijen te verhuren.

Elke Laser-Pistool heeft 4x AAA batterijen nodig, de flag heeft 3x AAA batterijen nodig. Je hebt dus: 40x AAA en 6x AAA batterijen nodig voor een volle set.

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

1,45

1 dag

excl. BTW

1,75

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen