Zeskamp Kop aan Kont / Levende Rups Spel

Aantal:

19,95

1 dag 

excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Zeskamp Kop aan Kont / Levende Rups Spel
>
  • Zeskamp Kop aan Kont / Levende Rups Spel
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
6

Omschrijving

Kop aan Kont / Levende Rups Spel (2 sets)

Kom op' om hé! Kop aan kont is vooral leuk voor de toeschouwers! Maar daar voor hoef je niet weg te kruipen! Samen met je vrieden of collage's zul je in drie aan die je verbinnen met zonde Levende Rups set. Vervolgens is het samenwerken om als eerste de finish te halen. 

Klinkt simpel toch? Nou succes!!!

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

1,45

1 dag

excl. BTW

1,75

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen