Knotshockey Set

Aantal:

29,95

1 dag 

excl. BTW

36,24

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Knotshockey Set
>
  • Knotshockey Set
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
12

Omschrijving

Knotshockey set 

Organiseer je een sportdag of een teamuitje met je hockey team maar ben je op zoek naar een variatiespel dat lijkt op hockey? Huur dan het knotshockey set! Deze leuke versie van hockey gaat er net iets anders aan toe. De hockeysticks zijn zogezegd knotsen en de bal is een paar keer zo groot als gewend. Je kunt je hier goed mee uitleven want het materiaal is van zachte stoffen gemaakt en is voor de onervaren onder ons een veilige keuze. Dus heb jij nou Last-Minute een Knotshockey set nodig? Dan kan je die hier bij Gaaf! verhuur huren! 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen