Klimwand Opblaasbaar 9m

Aantal:

249,95

1 dag 

excl. BTW

302,44

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Klimwand Opblaasbaar 9m
>
  • Klimwand Opblaasbaar 9m
  • Klimwand Opblaasbaar 9m
  • Klimwand Opblaasbaar 9m
  • Klimwand Opblaasbaar 9m
  • Klimwand Opblaasbaar 9m
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
7,0 x 7,0 x 9,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren op/afbouw af te nemen
Stroombehoefte Stroombehoefte
2x 1100watt (230V)
Transportmaat Transportmaat
1,0 x 2,0 x 1,0 m
Gewicht Gewicht
350 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Wij adviseren onze begeleiding bij deze attractie gedurende de activiteit

Omschrijving

Klimwand 

Organiseer je een kinderfeest of evenement? Ben je opzoek naar het huren van een attractie waarbij spanning en sensatie aan te pas komt? Met deze 8m hoge klimwand kunnen ze zich helemaal uitleven. Het inschatten van elke stap is nodig om de top te kunnen bereiken. Aangezien naast het vermaken van iedereen ook veiligheid belangrijk is voor ons, is het klimwand voorzien van een opblaasbare luchtkussen. Bij vallen verzacht het op deze manier de pijn. Het luchtkussen onder de klimwand is 9 meter lang en 9 meter breed, en de klimwand zelf is zoals gezegd 9 meter hoog. Het geheel is gemakkelijk op de blazen met twee elektrische ventilatoren. 

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra Valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel Waterballast reserveren.  Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een Stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan Contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

49,95

1 dag

excl. BTW

60,44

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren


79,95

excl. BTW

96,74

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen