Kegellamp Staand / Hangend

Aantal:

8,26

1 dag 

excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Kegellamp Staand / Hangend
>
  • Kegellamp Staand / Hangend
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
-
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
-
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
-
Stroombehoefte Stroombehoefte
-

Omschrijving

Kegellamp Staand / Hangend

Een goed feest duurt tot in de late uurtjes! En als je een feestje geeft dat tot laat in de avond door kan gaan is het wel zo handig dat de gasten elkaar, de dansvloer en al het lekkers nog kunnen zien.

Daarvoor kun je een kegellamp huren die zowel neergezet kan worden als kan hangen. De lampen stralen een zacht licht uit. Dat betekent vooral dat het een prettige sfeerverlichting is die rust en warmte uitstraalt. Naast hun rol als verlichting kunnen kegel lampen ook deel uit maken van de versiering of aankleding van een feest. Stop de lamp achter een boeket om zo een gloei achter de bloemen te krijgen. Of plaats ze laag op op de vloer achter meubilair om de donkere hoeken op te lichten en de hele ruimte een warmere en ruimere feel te geven.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

1,45

1 dag

excl. BTW

1,75

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen