Kaas Fondue

Aantal:

9,50

1 dag 

excl. BTW

11,50

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Kaas Fondue
>
  • Kaas Fondue
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
18 x 12 x 14 cm
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
400ml

Omschrijving

Kaasfondue Stel

Heerlijk kaas fondueén met z'n allen maakt voor een geweldige avond. Brood, vlees, groeten of heerlijke fruit zelfs! Dit setje kan je warmhouden met een waxinelichtje deze dien je zelf nog wel ergens uit de kast te graven!

Smelt een kaasmengesel in een pannetje of in de magnetron en houd deze warm met het theelichtje.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen