Inflatableroller

Aantal:

19,95

1 dag 

excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Inflatable Roller Grijs
>
  • Inflatable Roller Grijs
<

Omschrijving

Inflatableroller

Heb jij een groot evenement gepland met meerdere inflatables? Ga je met eigen personeel of vrijwilligers aan de slag te attracties op en af te bouwen? Dan kan onze roller daar enorm bij inschieten. Met de roller kan je snel en voornamelijk STRAKKE-rollen. Dit scheelt veel inspanning en levert een goed eindresultaat.

Werk wijze is redelijk simpel. Laat je attractie leeglopen volgens de instructies en vouw deze netjes naar de breed die daarin wordt aangegeven. Vervolgens wikkel je het uiteinde over de twee dwars stangen (vierkant) en rol je een klein stukje met de hand.

Vervolgens voeg je daar de rolwielen aan toe en kan je met de zet ijzers verder rollen. Zo kan je grote rollen gemakkelijk met z’n tweeën doen.

Let op! Onze roller moet ten alle tijden door twee mensen bediend worden. De buizen om kracht te leveren zijn 3m lang, dus denk aan geschikte voertuigen.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen