Houten Spel Winterse Figuren Omgooien

Aantal:

17,95

1 dag 

excl. BTW

21,72

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Houten Spel Winterse Figuren Omgooien
>
  • Houten Spel Winterse Figuren Omgooien
  • Houten Spel Winterse Figuren Omgooien
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Houten Spel Winterse Figuren Omgooien

Heb jij het in je om alle figuren om te gooien? Huur dan het winterse figuren omgooien spel! De bedoeling van dit leuke spel is om zoveel mogelijk winterse koppen om te gooien in zo min mogelijk worpen. Dit spel heeft een winters thema en is zeer geschikt tijdens een spellenparcours of om het warmer te krijgen tijdens deze koude periode. Wij verhuren dit spel voor een scherpe prijs zodat je meerder spellen kunt huren tijdens een spellenmiddag! 

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen