Houten Spel Winters Blikgooien

Aantal:

17,95

1 dag 

excl. BTW

21,72

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Houten Spel Winters Blikgooien
>
  • Houten Spel Winters Blikgooien
  • Houten Spel Winters Blikgooien
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Houten Spel Winters Blikgooien

De winterperiode kent veel gezellige dagen vol met familie en vrienden. Bij deze dagen horen leuke spelletjes en veel gezelligheid. Huur daarom het winters blik gooien de luxe spel, de bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk blikken om te gooien in zo weinig mogelijk worpen. Dit lijkt makkelijk.....maar dat is het zeker niet! Daag jezelf uit en vergroot de afstand tussen jou en het spel. Naast het winters blik gooien de Luxe hebben we meer winterse spellen te huur voor een warme spellenmiddag met vrienden en familie.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen