Houten Spel Sneeuwpoppen Golf

Aantal:

17,95

1 dag 

excl. BTW

21,72

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Houten Spel Sneeuwpoppen Golf
>
  • Houten Spel Sneeuwpoppen Golf
  • Houten Spel Sneeuwpoppen Golf
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Winters Sneeuwpoppen Golf

Op zoek naar winterse spellen tijdens een evenement of feest? Jong en oud kunnen zich vermaken met een middagje golf in thema. Hou jij van golfen en wil je dit een keer met je vrienden of familie doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ben je ook benieuwd naar één van onze andere winterse spellen? Bekijk ons assortiment op de Gaaf! verhuur website. Ook verhuren we een springkussen met een winters thema. 

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen