Houten Spel Sneeuwballen Werpen

Aantal:

17,95

1 dag 

excl. BTW

21,72

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Houten Spel Sneeuwballen Werpen
>
  • Houten Spel Sneeuwballen Werpen
  • Houten Spel Sneeuwballen Werpen
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Houten Spel Sneeuwballen Werpen

We kennen allemaal het maken van sneeuwpoppen en sneeuwengeltjes, maar ook het houden van een sneeuwballengevecht in de winter. Maar kan jij wel echt zo goed mikken? Test het uit en huur nu het winters sneeuwballen werpen spel. De bedoeling van het spel is om met de 'sneeuwballen' in de gaten van het figuur te mikken. Naast dit spel heb je ook nog blikvangen en andere winterse spellen om de spellen in thema te houden!

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen