Houten Spel Pinguïns Voeren

Aantal:

17,95

1 dag 

excl. BTW

21,72

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Houten Spel Pinguïns Voeren
>
  • Houten Spel Pinguïns Voeren
  • Houten Spel Pinguïns Voeren
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
0,5 x 0,5 x 1,0m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
U kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Houten Spel Pinquïns Voeren

De pinguïns hebben honger en willen graag gevoerd worden! Kun jij dit voor ze doen door goed te mikken? Huur dan het winter pinguïns voeren spel. De bedoeling is uiteraard dat je de pinguins voert, dit doe je door middel van goed mikken met de visjes zodat deze in de emmers terecht komen. Een leuk spel voor kinderen waarbij hun richtingsgevoel wordt getest. Naast de winter pinguïns voeren, hebben we andere thema spellen waarbij de kinderen moeten mikken. Benieuwd? Bekijk dan ons gehele assortiment aan spellen voor kinderen! 

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen