Houten Spel Jungle Koppen Omgooien

Aantal:

17,95

1 dag 

excl. BTW

21,72

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Houten Spel Jungle Koppen Omgooien
>
  • Houten Spel Jungle Koppen Omgooien
  • Houten Spel Jungle Koppen Omgooien
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Houten Spel Jungle Koppen Omgooien

Ben jij sterk genoeg en kan jij goed mikken? Laat dat dan maar blijken met dit spel! De jungle koppen omgooien doe je door middel van een zachte bal hard te gooien en goed te mikken. Raak je een van de koppen dan valt deze vanzelf om en heb je een punt! Wie de meeste punten heeft is de winnaar! 

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen