Houten Spel Clown Ring Gooien

Aantal:

17,95

1 dag 

excl. BTW

21,72

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Houten Spel Clown Ring Gooien
>
  • Houten Spel Clown Ring Gooien
  • Houten Spel Clown Ring Gooien
  • Houten Spel Clown Ring Gooien
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Houten Spel Clown Ring Gooien

Als jij behendig bent en de strijd met je vrienden aan durft te gaan dan is dit spel ideaal voor jou! Als je dit spel huurt krijg je de houten clown inclusief ringen geleverd. De bedoeling van het spel is om de ringen om de handen en het hoofd van de clown te werpen. De persoon die de meeste ringen raak gooit is de winnaar! 

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen