Houten Spel Clown Koppen Gooien

Aantal:

17,95

1 dag 

excl. BTW

21,72

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Houten Spel Clown Koppen Gooien
>
  • Houten Spel Clown Koppen Gooien
  • Houten Spel Clown Koppen Gooien
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Houten Spel Clown Koppen Gooien Deluxe

Vind jij ballen gooien ook zo leuk? Als jij goed kan mikken dan is dit spel echt wat voor jou! Mik zo goed mogelijk op de clownskoppen en gooi ze om! Daag je vrienden, familie, klasgenoten en wie dan ook uit en kijk wie er de beste is. Wie de meeste clownskoppen met de minste ballen omgooit is natuurlijk de echt winnaar. Veel succes!

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen