Heteluchtkanon excl. Gas

Aantal:

30,00

1 dag 

excl. BTW

36,30

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Heteluchtkanon excl. Gas
>
  • Heteluchtkanon excl. Gas
  • Heteluchtkanon excl. Gas
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
0,5 x 0,5 x 1,5m
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen

Omschrijving

Heteluchtkanon excl. Gas

Tijdens een feest of evenement, dat tot in de avond of zelfs nacht doorgaat, kan de kou toeslaan. Daar kan een hetelucht kanon goed bij helpen. Gericht verwarmen voor kleine partijen of werkplekken.

Let op: Er zit geen gasfles bij, deze kunt u toevoegen in het winkel mandje indien u die nodig heeft.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoelen en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag van vergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

24,79

1 dag

excl. BTW

30,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Afmetingen DxBxH 0.5 x 0.5 x 1.0

39,95

excl. BTW

48,34

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen