Heater Flame Gas

Aantal:

47,50

1 dag 

excl. BTW

57,48

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Heater Flame Gas
>
  • Heater Flame Gas
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
80 x 80 x 212 cm
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen

Omschrijving

Heater Gas Piramide

Tijdens een feest of evenement, dat tot in de avond of zelfs nacht doorgaat, kan de kou toeslaan. Zorg daarom dat je een heater huurt. Hiermee kan jij de temperatuur aangenaam houden en kan het feest in een fijne en gemoedelijke sfeer doorgaan. De heaters zijn fijn tijdens een feestje maar ook een barbecue die tot later in de avond plaatsvind. Door middel van de heaters blijven de mensen lekker hangen voor een toetje of nog een drankje met leuke muziek erbij.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

24,79

1 dag

excl. BTW

30,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Afmetingen DxBxH 0.5 x 0.5 x 1.0


1,45

1 dag

excl. BTW

1,75

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen