Gravitrax / Knikkerbaan set XXL

Aantal:

99,95

1 dag 

excl. BTW

120,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Gravitrax / Knikkerbaan set XXL
>
  • Gravitrax / Knikkerbaan set XXL
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
-
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)
Leeftijd Leeftijd
vanaf 4 jaar

Omschrijving

Gravitrax is geweldig speelgoed die in zijn compleetheid de kids uitdaagt om de meest complexe banen te maken. Race knikkers tegen elkaar of maak een baan die alle regels breekt.

Bij Gravitrax gebruik je zwaartekracht om knikkers energie te geven die vervolgens door een hele collectie aan obstakels en uitdagingen moeten komen. Dat terwijl ze genoeg energie over moeten houden om de finish te halen! Gebruik platformen, torens, banen kanonnen en spiralen en ga aan de slag!

Onze XXL pakket is een van de meest complete Gravitrax verzameling ooit. Geweldig voor grote groepen kinderen bij feestjes of op sport & spel dagen. Onze gigantische pakket bestaat uit maar liefst 2 groter starters en wel 22 uitbreidingen!

(Bron: NLRavensburger)

Startsets (2): De Gravitrax Pro Start Set & Gravitrax Start Set

Pro Uitbreidingen (6): De Pro Extension Vertical,  Pro Mixer (2), Pro Splitter (2), Pro Starter Vertical!

Normale uitbreidingen (16!): Extra banen, Flip, Hamerslag, Jumper, Kanonen, Katapult, Lifter, Looping, Schoop, Spiral, Tip, Tube, Trampoline, Transfer, Tunnels, Volcano Uitbereidingen!

 

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

 

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen