Golf Simulator

Aantal:

649,95

1 dag 

excl. BTW

786,44

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Golf Simulator
>
  • Golf Simulator
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
6,0 x 4,5 x 3,0 m
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie word voor u opgebouwd
Stroombehoefte Stroombehoefte
4x 230v
Stroomverbruik Stroomverbruik
3500 kW

Omschrijving

Golfsimulator | Golf Driving Range | golfbaan

Nu komt de golfbaan naar u toe! Met de Mobile Golf Simulator kunnen uw klanten de "fascinatie van golf" van dichtbij ervaren. Onder begeleiding van ons ervaren personeel kunnen spelers zonder golfkennis ook deelnemen aan professionele omstandigheden. En dat met originele golfclubs en golfballen op 51 verschillende 18-holes banen. Wil jij eens lekker een potje gaan golfen met je familie of vrienden? Dan zit je bij ons aan het juiste adres! Hiervoor hoef je niet naar een golfpark maar kan je gewoon lekker thuis blijven. Ideaal dus!

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

1,45

1 dag

excl. BTW

1,75

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen