Cognacglas

Aantal:

5,04

1 dag 

excl. BTW

6,10

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Cognacglas
>
  • Cognacglas
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
20cl
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
24

Omschrijving

Glaswerk Cognacglas, per 24 stuks 20cl

Dit Cognacglas is een elegant glas, bolvormig op voet. Ideaal voor het uitserveren van een goede goede cognac waarbij je deze in het glas kan walsen.

Deze glazen worden per 24 stuks in een krat geleverd zodat ze veilig vervoerd kunnen worden en makkelijk te controleren is of de set weer compleet is.

Wij leveren het glaswerk uiteraard blinkend schoon bij je af zodat deze direct op tafel of buffet kan worden gepresenteerd. Voor het retourneren hoef je de glazen enkel even leeg te kiepen en in het bijgeleverde krat terug te plaatsen. Wij doen de afwas voor je, dus dat is een zorg minder! 

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren.

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen!

Een beoordeling toevoegen