Gezelschapsspel Schaken XXL

Aantal:

39,95

1 dag 

excl. BTW

48,34

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Gezelschapsspel Schaken XXL
>
  • Gezelschapsspel Schaken XXL
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Gezelschapsspel Schaken XXL

Het zeer bekende gezelschapsspel schaken, maar dan in een ander jasje is te huur bij ons. Gaaf! verhuur heeft een groot assortiment aan springkussens, spellen en luchtkussens. Onder de spellen hebben we verschillende uitvoeringen. Dit schaakspel XXL is extra groot wat het spel nog gezelliger maakt. Leuk om te spelen in het park of tijdens ene spellenparcours. Naast schaken in XXL uitvoering hebben we ook dammen en meer spellen te huur in een grotere versie en zelfs verhuren we ook XL spellen. Neem gerust een kijkje in het assortiment en stel je eigen spellenmiddag samen met de leukste spellen en activiteiten attributen van Gaaf! verhuur.

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Een beoordeling toevoegen