Gezelschapsspel Mikado XL

Aantal:

14,95

1 dag 

excl. BTW

18,09

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Gezelschapsspel Mikado XL
>
  • Gezelschapsspel Mikado XL
  • Gezelschapsspel Mikado XL
  • Gezelschapsspel Mikado XL
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
4

Omschrijving

Mikado XL 

Grote gezelligheid creëer je met grote spellen. Wat dacht je van het spelen van Mikado XL. Met extra grote stokken wordt het een stuk moeilijker om stuk voor stuk een stok te pakken zonder dat de rest beweegt. Wie uiteindelijk de meeste stokken heeft verzameld is de grote winnaar! Gaaf! verhuur heeft verschillende gezelschapsspellen in de normale variant maar ook XL en zélfs XXL-formaat voor de leukste spelletjesmiddagen. Natuurlijk horen er meerder spellen bij een spelletjesmiddag. Bekijk ons assortiment voor alle spellen die je kunt huren voor een scherpe prijs. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 

Een beoordeling toevoegen