Gezelschapsspel Jenga XXL

Aantal:

24,95

1 dag 

excl. BTW

30,19

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Gezelschapsspel Jenga XXL
>
  • Gezelschapsspel Jenga XXL
  • Gezelschapsspel Jenga XXL
  • Gezelschapsspel Jenga XXL
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Gezelschapsspel Jenga XXL

Jenga is een spel van fysieke en mentale behendigheid gemaakt. De blokken worden gestapeld in de vorm van een toren, elke laag bestaat uit drie blokken die plat naast elkaar liggen, en elke laag is loodrecht geplaatst op de vorige. Zodra de toren is gebouwd begint het spel! De speler neemt een blok uit een willekeurige laag onder de bovenste drie lagen en legt het blok boven op de toren. Hierbij mag slechts één hand worden gebruikt, de toren mag ook alleen met één hand tegelijk aangeraakt worden. Hierna is de beurt voorbij. Het spel eindigt wanneer de toren omvalt. De verliezer is degene die de toren laat omvallen.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Een beoordeling toevoegen