Gezelschapsspel Domino XL

Aantal:

14,95

1 dag 

excl. BTW

18,09

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Gezelschapsspel Domino XL
>
  • Gezelschapsspel Domino XL
  • Gezelschapsspel Domino XL
  • Gezelschapsspel Domino XL
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Gezelschapsspel Domino XL

Het welbekende Domino-spel wordt al jaren veelvuldig gespeeld, maar in deze enorme uitvoering wordt het een heel spektakel. Maak een zo lang mogelijke serie met dominostenen die aan elkaar passen door het aantal ogen dat op de stenen staat. Uiteraard kan je ze net als bij Domino Day ook rechtop zetten op een dusdanige afstand dat wanneer de eerste omvalt, de hele rij één voor één zal kantelen. Hoe je het ook wilt spelen, plezier wordt er met dit Domino XL spel altijd wel gemaakt. 

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Een beoordeling toevoegen