Dammen XXL

Aantal:

33,06

1 dag 

excl. BTW

40,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Dammen XXL
>
  • Dammen XXL
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
5m x 5m
Afhaalkorting
10%
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
Lengte
5m
Breedte
5m
Gewicht Gewicht
20 KG
Transportmaat Transportmaat
60 cm breed x 1.20m lang x 60cm hoog
Transport advies
Caddy
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk ( mat is wel zwaar)
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
10-20 min
Op- en afbouw aantal personen
2
Begeleiding Begeleiding
Vanaf 18+ zelfstandig. vanuit ons optioneel.

Omschrijving

Gezelschapsspel Dammen XXL 

Organiseer je binnenkort een feest waarbij oude bordspellen altijd op tafel komen maar wil je een keer iets anders? Met XXL spellen krijg je gelijk een heel ander effect dat zorgt voor grote gezelligheid. Dammen XXL is een perfect spel om samen met collega’s of familie te spelen. Vooral voor mensen die het normale dammen easy vinden, worden nu uitgedaagd met het dammen XXL. De hersenen moeten nu extra hard werken doordat het niet meer in één oogopslag te zien is. Het dammen XXL kun je gebruiken voor een spelletjes dag en is leuk te combineren met croquet of het dartspel dat ook in het assortiment van Gaaf! verhuur zit.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen