Gezelschapsspel Boter Kaas & Eieren

Aantal:

14,95

1 dag 

excl. BTW

18,09

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Gezelschapsspel Boter Kaas & Eieren
>
  • Gezelschapsspel Boter Kaas & Eieren
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Gezelschapsspel Boter, Kaas en Eieren XL

Het oeroude Boter, Kaas en Eieren spel kan bij wijze van spreken gespeeld worden op een kattebelletje, maar om de echte sensatie te voelen zou je het eigenlijk een keer moeten spelen op deze reuze-uitvoering. Plaats de X'en en de O's op dusdanig tactische wijze dat je de tegenstander voor bent met het maken van 3 op een rij. Het Boter, Kaas en Eieren spel is eenvoudig op de grond of op een tafel neer te leggen. Gaaf! verhuur verhuurt verschillende oeroude spellen voor een gezellige spelletjesmiddag. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

1,45

1 dag

excl. BTW

1,75

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen