Gezelschapsspel Ringwerpen XL

Aantal:

24,95

1 dag 

excl. BTW

30,19

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Gezelschapsspel Ringwerpen XL
>
  • Gezelschapsspel Ringwerpen XL
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Gezelschapsspel Ringwerpen XL

Iedereen kent het spel ringwerpen wel. Vind jij ringwerpen nou super leuk? Dan hebben wij hier het perfecte spel voor jou. Wij hebben hier het gezelschapsspel XL voor u klaar staan. Wat u moet doen bij dit spel: zoveel mogelijk ringen om de stokken heen gooien en wie de meeste ringen erom heen gooit die heeft gewonnen! Dit spel is een super leuke aanvulling voor bijvoorbeeld op een kinderfeestje.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Een beoordeling toevoegen