Geluidsset Pro Allround

Aantal:

129,95

1 dag 

excl. BTW

157,24

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Geluidsset Pro Allround
>
  • Geluidsset Pro Allround
<

Producteigenschappen

Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Transportmaat Transportmaat
3 x 2 x 1
Gewicht Gewicht
25 kg

Omschrijving

Geluidsset Pro Allround

Wanneer je een feestje of evenement organiseert en misschien wel een springkussen of partytent bij ons hebt gehuurd, kan je het feestje gemakkelijk completeren door de tijdelijke aanschaf van deze Pro Allround Geluidsset. Zo kunnen de gasten lekker springen op de maat, of gewoon gezellig een drankje doen door de fijne sfeer. De set heeft speakers en beschikt over de juiste aansluitingen om bijvoorbeeld je telefoon, laptop of tablet aan te aansluiten. Ook een microfoon is inbegrepen, zodat je gemakkelijk een boodschap aan alle aanwezigen kunt overbrengen.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

1,45

1 dag

excl. BTW

1,75

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen