Gaming op locatie | 5 Cases | Playstation

Aantal:

714,95

1 dag 

excl. BTW

865,09

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Game Case
>
  • Game Case
  • Gamen op Cases
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
10
Stroombehoefte Stroombehoefte
220v

Omschrijving

Gamefeestje op Locatie?

Opzoek naar invulling voor het kinderfeestje anno 2021? Organiseer een toernooi en Scoor net als Ronaldo & Messi in FIFA 21. Of speel je toch liever spelletjes als de super populaire Fortnite? Of de hardcore battlefield van Call of Duty Warzone? Wij hebben het allemaal! 

De 5 game cases zijn geschikt voor 10 personen, waarmee je per game case met 2 personen 1 tegen 1 kan spelen. 

1 dag voor € 714,95 ex. btw

 

Keuze uit de volgende spellen:

- FIFA 21
- Fortnite
- Call of duty: Warzone
- Rocket league
- NBA2k21
- Brawlhalla
- Overcooked

 

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen