Frituurpan

Aantal:

23,63

1 dag 

excl. BTW

28,59

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Frituurpan
>
  • Frituurpan
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
40 x 26 x 26 cm
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
8 ltr
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Stroombehoefte Stroombehoefte
3250W
Stroomverbruik Stroomverbruik
2x 230v 3250W

Omschrijving

Frituurpan 8 Liter

Friet! Wie lust het niet.
De grootste hit op elk feest is natuurlijk een portie patat, en het liefst nog een frikandel er bij. Deze frituurpan is ook wel de koning onder de frituren. De pan heeft ruimte tot 8 liter en zo kan je dus een grote hoeveelheid patat maken voor iedereen.

Let op: Deze frituurpan enkel 1x8L heeft tot maximaal 3250w nodig. Wij adviseren dan ook om deze los op een groep te gebruiken.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Extra Productopties

7,95

1 dag

excl. BTW

9,62

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen