Fietstafel Simulator

Aantal:

949,95

1 dag 

excl. BTW

1.149,44

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Fietstafel Simulator
>
  • Fietstafel Simulator
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
8
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Op- en afbouw inbegrepen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Gewicht Gewicht
200 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Begeleiding inbegrepen

Omschrijving

Fietstafel Simulator

Wie de fietstafel simulator huurt moet beschikken over een goede conditie en doorzettingsvermogen. De bedoeling van het spel is om zo hard mogelijk te fietsen op een racefiets om een miniatuur fietsje voortbewegen over een wielrenfietstafel. De fietstafel was natuurlijk te zien op de Nederlandse televisie! Dus het is een echte klassieker!

Deze Gave! Fietstafel simulator wordt voor u opgebouwd en begeleid tijdens uw activiteit! Deze kosten zitten bij de prijs inbegrepen!

 

Groot uitpakken? Ook dat kan bij Gaaf verhuur! In combinatie met onze vele opblaasbare spellen en attracties verhuren we ook diverse draaimolens, zweefmolens en overige kermisactiviteiten!

Of je nu een eyecatcher op locatie wilt hebben of je eigen kermislocatie wil creeren voor een of meerdere dagen, wij denken graag met je mee! Laat bezoekers naast de nostalgische molens dan ook vooral genieten bij onze rodeosimulatoren, waterballen, bungeetrampoline en onze 9meter hoge klimrots waar je niet alleen op kan klimmen op verschillende routes maar ook zelfstandig kan abseilen!

Bij plaatsing van deze activiteiten is het veelal noodzakelijk dat wij deze attracties direct aan op op de openbare weg, bereikbaar met vrachtwagen of bestelauto kunnen bereiken. Daarbij is een egale en verharde ondergrond noodzakelijk evenals een stroomaansluiting.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Extra Productopties

1,45

1 dag

excl. BTW

1,75

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen